Lauran ja Davidin häät


Lauran ja Davidin häitä vietettiin lokakuussa. He olivat valinneet Romanttisen kaupunkipaketin.

“Ilman Pakettihäitä meidän häitämme ei olisi ikinä tapahtunut, niin dramaattiselta kuin tämä kuulostaakin. Asumme ulkomailla ja halusimme naimisiin kotimaassani, mutta minulla ei taaperon äitinä ja rempan keskellä olisi ollut aikaa kilpailuttaa palveluja. Löysin pakettini helposti, koska Romanttisen kaupunkipaketin kaltaista rustiikkista punatiilistä viinikellaria olin alusta asti suunnitellutkin. Kokonaisuudessaan ideanani oli, että ostaisin paketin ja sitten tuunaisin kukkia, koristeita ja menun mieleisekseni niin että itsemme kuvastuisivat häissämme, vaikka kyseessä olikin ns. paketti ja tämä onnistuikin yli odotusten!

En voi edes kuvitella miten kauheaa häiden järjestäminen olisi ollut, jos minulla ei olisi ollut Pakettihäiden yhteystyöverkostoa lähtökohtana, mistä lähteä koko häätilaisuutta tekemään ja suunnittelemaan.

Sulhasen puoli matkasi Irlannista häihimme, ja minun puoleni eri puolelta Suomea. Pakettihäiden yhteistyökumppanihotelli oli aivan juhlapaikan vieressä. Oli ihanaa, että häävieraat eivät vain ”kadonneet” vaan häämme kestivät käytännössä monta päivää ja monien vieraiden kanssa pääsi myös syömään aamiaista hyvässä hotellissa- juuri miten toivoimme.

Yhteistyökukkakauppa oli aivan mahtava, sillä en ymmärrä kukista mitään ja silti sain ne tilatuksi sähköpostitse helposti. Kerroin heille haluamani värit ja he kertoivat millä kukilla moinen toteutuisi ja vaihdoimme kukatkin kimppujen sijaan asetelmiksi. En olisi voinut edes kuvitella kauniimpia kukkia ja niistä tulikin koko hääpaikan koristelujen kohokohta.

Pakettihäiden kautta otettu pitopalvelu oli käsittämättömän tehokas, altis auttamaan, ammattitaitoinen ja heidän ruokansa oli aivan ihanaa. Oli lisäksi ihanaa miten he juttelivat vieraiden ja minun kanssani ja siten tuntui että he sulautuivat täysin joukkoomme koska meidän molempien puolella on paljon puheliaita ihmisiä!

Kiireen täyteinen päivämme olisi päätynyt täyteen katastroofiin ilman pitopalvelun apua. Oli meidän vikamme että aikataulumme levähti, ja silti pitopalvelu jousti ja muokkasi suunnitelmia niin että kaikki ruoka tuli tarjottua, sitä rakastettiin ja olin todella onnellinen, että tiesivät aina miten toimia kun itse olin hukassa ja täysin väsymyksestä tuuliajolla!

Kaikenkaikkiaan tahdoimme, että huolimatta siitä, että yritimme pitää budjetin aisoissa vieraamme söisivät ja joisivat enemmän kuin hyvin. Muokkasimme menua pitopalvelun ja Pakettihäiden kanssa niin, että kaikille ruokailijoille olisi jotain, ja onnistuimme siinä vieraiden palautteiden mukaan hyvin – erityisesti savustetusta lohesta tuli kommenttia jokaiselta, että se oli parasta lohta he olivat ikinä maistaneet. Jopa mieheni täti rakasti kasvisruokaansa, vaikkei ole eläessään pitänyt mistään ruoasta mitä hänelle on tarjottu – kaikkien sukulaisten ällistykseksi. Mango-Juustokakku oli muuten aivan käsittämättömän ihanaa, se maistui aivan jokaiselle ja vetelimme sitä vielä päiviä jälkikäteen koska joukossamme oli paljon vakavia sairastumisia viime hetkinä, joten kakkua jäi vähän yli! On varsin helppoa sanoa, että mahtava pitopalvelu teki nämä juhlat.

Hääkuvaajaa käytin myös heidän yhteistyöverkostostaan hääpotretteihin. Sain vertailla eri yhteistyökuvaajien tyylejä ja juurikin näin löysin valokuvaajani jonka tyyli oli täydellinen meille ja valokuvaajamme kuunteli juurikin minkälainen teema häissämme on, mitä tahtoisin kuvilta ja lopputulos oli ensimmäiset kuvat joista olen jopa ylpeä. Yleensä inhoan kuvattavana oloa, mutta tämä ihana kuvaaja sai tuon inhottavan hetken tuntumaan paljon siedettävämmältä ja lopputuloksena saimme upeat kuvat, joita yleensä valokuvien osalta itseinhoisena henkilönäkin tohdin nyt katsoa!

Loppujen lopuksi hääpaikkamme näytti upealta ja täysin meidän näköiseltämme koristeineen, mitä askartelimme pikkuhiljaa parin kuukauden aikana häitä odotellessa ja sana ”paketti” ei todellakaan enää herättänyt ajatuksia, että kyseessä on one-size-fits-all- häät, vaan se oli loistava perusta jolle rakentaa uniikit ja mahtavat juhlat! En voisi olla enempää kiitollinen Pakettihäille, sillä he tekivät tämän mahdolliseksi.”

Terkuin, kiitollisena
Laura ja David

lauraholopainen1_

lauraholopainen2