Media


Lehti- ja nettiartikkelit:

Mennään naimisiin 1/2017
Turun Sanomat 10.10.2016 /taloussivut
Helsingin Uutiset 13.6.2016
Tamperelainen 13.6.2016
Turkulainen 13.6.2016
Uusimaa 13.6.2016
Vantaan Sanomat 13.6.2016
Länsiväylä 1.7.2016

Lehdistötiedote 13.6.2016

Valmishäät ovat nyt täällä: ”vain sulhanen ja morsian puuttuu”

Hääparit voivat tästedes selata netissä omalla kotisohvallaan erityylisiä valmishäitä ja valita mieleisensä häät napin painalluksella.  Parasta palvelussa on, että jää enemmän omaa aikaa.

Verkkopalvelu tarjoaa toistakymmentä erilaista hääjuhlaa, jotka sisältävät valmiiksi juhlatilan, ruoat, musiikin, kukat ja hääauton. Hääpaketit ovat kohtuuhintaisia ja suunniteltu tavallisille hääpareille.

Palvelun kehittäjä Ann-Mari Berlin uskoo palvelun sopivan monelle kohderyhmälle. ”Nykyään ihmisillä on kiireitä – vapaa-ajalla ei jää aikaa kilpailuttaa pitopalveluita ja etsiä toimijoita häihin. Häiden suunnitteluun menee keskimäärin 250 tuntia. On paljon perheitä ja hieman vanhempia hääpareja. Helppous on tämän päivän sana ja muutkin palvelut ovat siirtyneet nettiin, miksei hää-alakin. Tämä on tavallaan kuin häiden verkkokauppa. Suoraan verkosta ei kuitenkaan tarvitse ostaa. Häätiloja pääsee katsomaan ennen ostopäätöstä.”

Pakettihäitä löytyy joka makuun: on perinteisiä häitä vanhassa punaisessa tuvassa, laivahäitä, vanhanajan linnahäitä hevoskuljetuksella, merellisiä häitä kauniissa villoissa jne. Pakettirungon lisäksi palvelu tarjoaa yhteistyökumppanien kautta edullisia lisäosia häihin: hääkampaajia, hääohjelmaa, kutsukortteja, häävieraiden kuljetuspalvelua jne. Palvelun hinnat on saatu alas, koska hää- ja juhlapalvelu saa alennuksia järjestäessään useita häitä. Palveluntarjoajat on valittu siten, että ne ovat laadukkaita mutta kohtuuhintaisia. Asiakas pääsee tekemään häistä oman näköisensä suunnittelemalla kukat, ja halutessaan teeman ja koristelun.

Selvää on, että uusi Pakettihäät-palvelu vie pois suuren osan monien hääparien kokemasta häästressistä ja hääparit voivat paremmin nauttia ainutlaatuisesta ajasta ennen häitä.

Lisätietoja:
http://pakettihaat.fi/
Ann-Mari Berlin
puh. 040 934 7774
info@pakettihaat.fi

Festella on espoolainen hää- ja juhlapalveluyritys, joka tarjoaa valmiita juhlakokonaisuuksia sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Hää- ja juhlapalveluyritys toimii täysin netin kautta ja verkkopalvelun osoite on Pakettihaat.fi. Yrityksen tavoitteena on tarjota kuluttajille upeita mutta kohtuuhintaisia juhlia ja helpottaa juhlien järjestämistä.  

Villa-Pentry_01