Miksi pakettihäät?


morsian selailee valmishäitä

Pakettihäät on uusi moderni hääsuunnittelupalvelu, jossa voit selata valmiita hääpaketteja kotonasi kaikessa rauhassa. Olemme chatin tai sähköpostin päässä kun haluat kysyä jotakin.

Miksi pakettihäät eli valmishäät?

-Saat upeimmat häät edullisimmin, koska olemme neuvotelleet parhaat hinnat palvelujentarjoajien kanssa.
Saamme alennusta hinnoista, koska järjestämme useita häitä.

-Esim häämenu lämpimällä ruoalla ja hääkakulla alk. 18e/hlö. Asiakkaamme saavat lainata ateriaan kuuluvan 60-100 hengen astiaston ilmaiseksi, josta yleensä peritään vuokra. Hääkimput ovat alk. 30e riippuen mitä kukkia haluat tilata. Maljakot ilmaiseksi lainaan sekä karkkibuffa-astiat. Saamme lähes kaikesta alennusta mukaanlukien juhlatilat.

-Hääruoka on saanut paljon kehuja sekä asiakkailta että heidän vierailtaan. Voit lukea referenssejä täältä.

-Säästät aikaa ja vaivaa. Sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Voit nauttia ainutlaatuisesta ajasta ennen häitä ilman stressiä.

-Sinun ei tarvitse kilpailuttaa palveluntarjoajia, me olemme tehneet sen puolestasi.

-Budjetti pitää, eikä karkaa käsistä.

-Voit saada häät järjestettyä nopeallakin aikataululla tai vaivattomasti etänä joutumatta tulemaan paikan päälle suunnitteluvaiheessa. Säästät myös kaasojen ja bestmanin aikaa.

-Valmishäät mutta voit kuitenkin tuoda omia lisiä useimpiin paketeihin esim. omat juomat, iltapalan jne. Näin voit tehdä säästöä.

-Meillä on tarkasti valitut ja laadukkaat palveluntarjoajat hääpaketeissa. Sinun ei esimerkiksi tarvitse miettiä mistä löydät hyvän pitopalvelun, tarjoilijat tai häämusiikin. Pitopalvelumme valmistaa ruoat korkealuokkaisista suomalaisista raaka-aineista, leipoo leivät ja leivonnaiset aina itse, savustaa kalan itse eikä käytä lainkaan puolijalosteita. Heidän vakioasiakkaisiinsa kuuluu Yhdysvaltain suurlähetystö, Oy Hartwall Ab, useita rahasto- ja sijoitusyhtiöitä, Ritarihuone, Suomen Lääkäriseura, Kauniaisten kunta jne.

-Voit tilata pelkän hääpaketin tai paketin lisäksi täydentää häitäsi yhteistyöverkoston hyvillä erikoistarjouksilla, joilla teet säästöä. Esim. hääkampaus tai häämeikki 78e (sis koekampaus/koemeikki), hääkuvaaja alk. 425e /5 tuntia jne. Pääset ennen tilaamista tutustumaan kampaajan tekemiin hääkampauksiin sekä valokuvaajien kuviin.

Paketista huolimatta
– voit tehdä omannäköisesi teemahäät
– pääset valitsemaan kukat  lisätietoja
– pääset vaikuttamaan bändin musiikkivalintoihin tai valita oman bändin
– voit halutessasi tuoda omat juomat, iltapalan jne.
– voit tehdä kutsukortit itse, jos et käytä yhteistyökumppaniemme tarjouksia valmiskorteista
– voit koristella häät halutessasi omalla tavallasi vaikka tarjoamamme hääpaikat ovat kauniit itsessään kukkakimppujen kera, eivätkä välttämättä tarvitse lisäkoristelua
– voit muuttaa henkilömääriä, paketti-sivulla olevat ovat esimerkkihintoja. Henkilömäärän laskiessa hintakin laskee. Esimerkkihinnat on laskettu aikuisilla. Lapset 4-12v ovat puoleen hintaan eli jos häissä on paljon lapsia, hinnat laskevat esimerkkihinnoista.

-Järjestämme myös häitä itse löytämääsi juhlatilaan.

-Emme lisää pakettihintaan mitään kustannuksia. Suunnittelu –ja käsittelykulut sisältyvät pakettihintaan. Loppuhinta on se joka näkyy paketissa.

Paketti tarjoaa rungon häille, joka säästää aikaasi ja helpottaa suunnittelua.

Katso yhteistyöverkosto.

Takaisin

sacher700px_kerroskakku700px   vadelmavalkosuklaa700pxschwarzwaldin700pxpassion700px_