Yhteistyökumppanit


koriste1-nobg


Häämeikki ja -kampaus

45,- /h alkava tunti (norm. 60e/h)

Hääpaketti 4-6h
Sis. Koekampauksen ja meikin. Hinta määräytyy kampauksen vaativuuden mukaan ja siihen kulutetun ajan mukaan.

Pika kampaukset 15-30 min
Pika meikit 15-30min
Kampaukset 45min -1,5h
Meikit 45min-1h

Esim. Hääpaketti, 2kaason pika kampausta ja meikkiä + morsiustytön hiukset 7h/ 315,-
kampaajan tai meikkaajan voi tilata kotiisi, hotellille tai vaikka juhlapaikalle.

*Ei matkakuluja pääkaupunkiseudulle (Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää) mikäli seurueessa on enemmän kuin 2 asiakasta.

Pääset halutessasi tutustumaan kampaamon tekemiin upeisiin hääkampauksiin ennen tilaamista.

Miesten puvun vuokraus

Pakettihäiden ostajalle miesten mustan puvun vuokra edullisesti 10% alennuksella Helsingin tyylikkäimmästä pukuvuokraamosta, joka on myös Suomen suurin miesten pukujen vuokraaja.

Musiikkia-valitse teille sopivin vaihtoehto

Edullisin vaihtoehto -musiikkia soittolistalta

Äänentoistolaitteet kauttamme 40e/vrk tai 70e/viikonloppu (pe-ma). Tällä voi soittaa esim. soittolistalta musiikkia.

DJ
Dj kauttamme 390e/6t

Bändi tai orkesteri
Hinnat alk. 850e

Valokuvaus

Valokuvaaja tulee häihinne kuvaamaan 5 tunnin ajan erikoishintaan alk. 500e (sis. jälkikäsittelyn). Meidän kauttamme useita valokuvaajia, joista voit valita. Pääset katsomaan heidän ottamiaan hääkuvia ennen tilaamista.

Hääseremonian musiikkia

Konservatoriosta valmistunut naislaulaja esiintyy esim. kirkossa tai siviiliseremoniassa paketin tilaajille alk. 100e.
Konservatoriosta valmistunut pianisti ja naislaulaja duo esiintyvät myös yhdessä. Toivomuksia kappaleesta voi esittää heille. Heillä on myös valmis ohjelmisto, josta voi valita häihin hyvin sopivia kappaleita.

Hääohjelmaa

Useimpiin hääpaketeihin kuuluu hääbändi ja meillä on erityyppisiä bändejä, joista voit valita. Esimerkiksi salonkiorkesteri, bilebändi, klassinen bändi, joka soittaa evergreenejä ja valssit ja tangot, jazzahtava bändi jne. Hääorkesterin lisäksi voit valita musiikkia häiden ohjelmaksi alla olevasta listasta esim. ruokailun lomaan.

Taikuri häiden ohjelmaksi
alk. 50e

Akustista kitaramusiikkia häiden ohjelmaksi tai kirkkoon
Konservatoriosta valmistunut taitava kitaristi esiintyy häissä paketin tilaajalle erikoishintaan. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous!

Sellomusiikkia häiden ohjelmaksi tai kirkkoon
Koulutettu ja kokenut sellisti esiintyy häissä paketin tilaajalle erikoishintaan. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous! Saatavana myös viulu-sello kvartetti.

Musikaali, blues-pohjautuva, iskelmä, klassinen laulu-piano duo (voit valita musiikin)
Koulutettu upeaääninen naissolisti laulaa ja pianisti soittavat yhdessä musikaalimusiikkia, blues-pohjautuvaa musiikkia tai iskelmämusiikkia toiveenne mukaan, esim. 30min musiikkia tai pidempi esitys.

Irlantilaista musiikkia
Duo soittaa pikkuharpulla ja puuhuilulla upeaa irlantilaista musiikkia. He voivat esiintyä sekä häiden ohjelmana että kirkossa. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous.

Morsiuspukuja

Hääpukuliike myy niin uusia kuin käytettyjä morsiuspukuja hintaan 100-500e. Liike on luvannut erikoisalennuksen pakettihäiden tilaajille.

Korjausompelua

Ompelimossa voi teetättää unelmien hääpuvun, korjauttaa miesten puvut tai valmistuttaa
morsiusneitojen mekot. He muodistavat/korjaavat vanhoista hääpuvuista
seuraavalle käyttäjälle sopivan ja hänen toiveidensa mukaisen. Alennus Pakettihäiden tilaajalle.

Kuljetukset

Bussikuljetus kirkolta hääpaikalle alk 160e yhteistyökumppanimme kautta.

Painotuotteet

Graafinen suunnittelija
Yksi hääalan suosituimpia graafisia suunnittelijoita antaa alennuksen Pakettihäiden asiakkaille sekä valmismalliston häätuotteista (hääkutsut, menut jne) että kustomoiduista, asiakkaan toiveen mukaan suunnitelluista korteista. (alennus suunnittelusta, valmis työ luovutetaan painovalmiina tiedostona). Painovalmiin tiedoston voi toimittaa esim. painotalolle painettavaksi tai sen voi tulostaa itse.

Yhteistyöpainotalomme kautta voit tilata edullisesti Pakettihäiden erikoishintaan mm. hääkutsut, menut, paikkakortit ja ohjelmalehtisen. Painotalo on saanut paljon kiitosta hyvästä painolaadustaan, edullisista hinnoistaan ja asiakaspalvelustaan.

Häävieraiden majoitus ja hääparin hääyön majoitus

Häävieraiden majoitus superedullisesti Kämp Collection Hotels -ketjun hotelleissa. Myös hääparin luksushuoneet ja sviitit erikoishinnoin. Sopimukseen kuuluvat hotellit ovat Glo Hotel Sello, Glo Hotel Art, Glo Hotel Kluuvi, Hotel Lilla Roberts, Klaus K Hotelli, Hotel Haven, Hotel Fabian ja Hotel Kämp.

Iltapala häihin

Yhteistyöpitopalvelumme kautta viisi edullista iltapala vaihtoehtoa. Iltapalat alk. 2e/hlö. Hinta sisältää astiat iltapalalle.

Lastenohjelmaa häihin

Puuhanurkassa on ohjattua toimintaa, kasvomaalauksia ja ilmapalloeläimiä 2,5h ajan. Lapset maalavat taulun hääparille. 300€+ matkakulut. Pakettihäiden asiakkaille tulee 30minuuttia ekstraa(norm2h) jonka aikana maks 30hlöä saa hattaraa (normi taksa 175€). Saatavana myös 3h setti joka sisältää lelut, pelit ja vehkeet 60min ohjatut leikit sekä taikurin, kasvomaalauksia jailmapalloeläimiä loppuaika 375€.

Muuta

Hattara-kone                           2h       175€
Sisältää koneen, tekijän ja kaikki tarveaineet juhliin 2h ajaksi syö niin paljon kuin jaksat mentaliteetilla!

Popcorn-kone                         2h       175€
Sisältää koneen, tekijän ja kaikki tarveaineet juhliin 2h ajaksi syö niin paljon kuin jaksat mentaliteetilla!

palloja