Yhteistyökumppanit


koriste1-nobg


Häämeikki ja -kampaus

Hääkampaus (sis. koekampauksen) 68e
Häämeikki (sis. koemeikin) 68e
Hääkampaus ja häämeikki (sisältää koekampauksen ja koemeikin) 150e
Hääkampaus ja häämeikki juhlapaikalla tai kotona 150e+matkakulut
Kaason tai morsiamen äidin meikki ja kampaus 68e/2h tai pikameikki ja kampaus 50e/1h. Jos henkilöitä on enemmän kuin 3 nämä voidaan tehdä juhlapaikalla ilman matkakuluja (hinta ilman matkakuluja ei koske Vihtiä ja kauempana olevia juhlapaikkoja, tarkista matkakulujen hinta tarvittaessa kampaamosta).
Pääset halutessasi tutustumaan kampaamon tekemiin upeisiin hääkampauksiin ennen tilaamista.

Miesten puvun vuokraus

Pakettihäiden ostajalle miesten mustan puvun vuokra alk. 89e Helsingin tyylikkäimmästä pukuvuokraamosta, joka on myös Suomen suurin miesten pukujen vuokraaja.

Musiikkia-valitse teille sopivin vaihtoehto

Edullisin vaihtoehto -musiikkia soittolistalta

Äänentoistolaitteet kauttamme 40e/vrk tai 70e/viikonloppu (pe-ma). Tällä voi soittaa esim. soittolistalta musiikkia.

DJ
Dj kauttamme 390e/6t

Bändi tai orkesteri
Hinnat alk. 750e

Valokuvaus

Valokuvaaja tulee häihinne kuvaamaan 5 tunnin ajan erikoishintaan alk. 425e (sis. jälkikäsittelyn). Myös dokumentaarinen kuvaus 12 tunnin ajan pakettihäiden tilaajille. Meillä on useita valokuvaajia, joista voit valita. Pääset katsomaan heidän ottamiaan hääkuvia ennen paketin tilaamista.

Videokuvaus

Häiden videokuvaus yhteistyökumppanimme kautta (2t) alk 250e.

Hääseremonian musiikkia

Konservatoriosta valmistunut naislaulaja esiintyy esim. kirkossa tai siviiliseremoniassa paketin tilaajille alk. 100e.
Konservatoriosta valmistunut pianisti ja naislaulaja duo esiintyvät myös yhdessä. Toivomuksia kappaleesta voi esittää heille. Heillä on myös valmis ohjelmisto, josta voi valita häihin hyvin sopivia kappaleita.

Hääohjelmaa

Useimpiin hääpaketeihin kuuluu hääbändi ja meillä on erityyppisiä bändejä, joista voit valita. Esimerkiksi salonkiorkesteri, bilebändi, klassinen bändi, joka soittaa evergreenejä ja valssit ja tangot, jazzahtava bändi jne. Hääorkesterin lisäksi voit valita musiikkia häiden ohjelmaksi alla olevasta listasta esim. ruokailun lomaan.

Taikuri häiden ohjelmaksi
Taikuri on esiintynyt monissa häissä, perhejuhlissa ja yritysten juhlissa mm. Sampo Pankissa, Nordeassa, Elisassa, Radio NRJ:ssä, Blue 1:ssa, Finnairissa jne. Hän esittää n. 35-40 minuuttia taikuuksia kierrellen pöydissä luoden leppoisaa tunnelmaa ja lähentäen sukuja toisiinsa. Erikoistarjous -100e alennus.

Akustista kitaramusiikkia häiden ohjelmaksi tai kirkkoon
Konservatoriosta valmistunut taitava kitaristi esiintyy häissä paketin tilaajalle erikoishintaan. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous!

Sellomusiikkia häiden ohjelmaksi tai kirkkoon
Koulutettu ja kokenut sellisti esiintyy häissä paketin tilaajalle erikoishintaan. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous! Saatavana myös viulu-sello kvartetti.

Musikaali, blues-pohjautuva, iskelmä, klassinen laulu-piano duo (voit valita musiikin)
Koulutettu upeaääninen naissolisti laulaa ja pianisti soittavat yhdessä musikaalimusiikkia, blues-pohjautuvaa musiikkia tai iskelmämusiikkia toiveenne mukaan, esim. 30min musiikkia tai pidempi esitys.

Irlantilaista musiikkia
Duo soittaa pikkuharpulla ja puuhuilulla upeaa irlantilaista musiikkia. He voivat esiintyä sekä häiden ohjelmana että kirkossa. Hinta riippuu ohjelman pituudesta pyydä tarjous.

Morsiuspukuja

Hääpukuliike myy niin uusia kuin käytettyjä morsiuspukuja hintaan 100-500e. Liike on luvannut erikoisalennuksen pakettihäiden tilaajille.

Korjausompelua

Ompelimossa voi teetättää unelmien hääpuvun, korjauttaa miesten puvut tai valmistuttaa
morsiusneitojen mekot. He muodistavat/korjaavat vanhoista hääpuvuista
seuraavalle käyttäjälle sopivan ja hänen toiveidensa mukaisen. Alennus Pakettihäiden tilaajalle.

Kuljetukset

Bussikuljetus kirkolta hääpaikalle alk 160e yhteistyökumppanimme kautta.

Painotuotteet

Graafinen suunnittelija
Yksi hääalan suosituimpia graafisia suunnittelijoita antaa alennuksen Pakettihäiden asiakkaille sekä valmismalliston häätuotteista (hääkutsut, menut jne) että kustomoiduista, asiakkaan toiveen mukaan suunnitelluista korteista. (alennus suunnittelusta, valmis työ luovutetaan painovalmiina tiedostona). Painovalmiin tiedoston voi toimittaa esim. painotalolle painettavaksi tai sen voi tulostaa itse.

Yhteistyöpainotalomme kautta voit tilata edullisesti Pakettihäiden erikoishintaan mm. hääkutsut, menut, paikkakortit ja ohjelmalehtisen. Painotalo on saanut paljon kiitosta hyvästä painolaadustaan, edullisista hinnoistaan ja asiakaspalvelustaan.

Häävieraiden majoitus ja hääparin hääyön majoitus

Häävieraiden majoitus superedullisesti Kämp Collection Hotels -ketjun hotelleissa. Myös hääparin luksushuoneet ja sviitit erikoishinnoin. Sopimukseen kuuluvat hotellit ovat Glo Hotel Sello, Glo Hotel Art, Glo Hotel Kluuvi, Hotel Lilla Roberts, Klaus K Hotelli, Hotel Haven, Hotel Fabian ja Hotel Kämp.

Iltapala häihin

Yhteistyöpitopalvelumme kautta viisi edullista iltapala vaihtoehtoa. Iltapalat alk. 1,80e/hlö. Hinta sisältää astiat iltapalalle.

Askartelu & somistus

Yhteistyökumppanimme somistusalalta antaa alennuksen Pakettihäiden tilaajille kaikista tuotteistaan. Nyt voit tilata tuolihuput, jne. sekä luoda upeat teemahäät!

Lastenohjelmaa häihin

Puuhanurkassa on ohjattua toimintaa, kasvomaalauksia ja ilmapalloeläimiä 2h ajan. Lapset maalavat taulun hääparille. 195€+ matkakulut. Pakettihäiden asiakkaille saippuakuplakone ja hattarakone kaupan päälle. Saatavana myös 3h setti joka sisältää lelut, pelit ja vehkeet 395€. Erikoistarjouksena nukketeatteri 45€ lastenpuuhatilauksen yhteydessä! (Norm.85-95€)

palloja