Miten mukaan?


Voit selata hääkokonaisuuksia nettisivuillamme ja valita mieleisesi paketin. Ilmoita meille kiinnostuksesta lomakkeella ja tarkistamme onko juhlatila ja muut palveluntarjoajat vapaana valitsemanasi hääpäivänä. Tämän jälkeen pääset katsomaan juhlatilaa ja voit tehdä lopullisen päätöksen.  Jos et itse pääse katsomaan paikan päälle (esim. asut ulkomailla tai toisella puolella Suomea), ota yhteyttä! Jos juhlatila ei miellyttänyt, se ei haittaa. Tilan katsominen ei sido sinua mihinkään. Voit rauhassa katsella esim. muita paketteja.

Jos tila miellytti, keskustelemme toiveistasi ja paketti räätälöidään tarvittaessa toiveiden mukaisesti. Saat sopimuksen hyväksyttäväksi, jossa on eritelty paketin sisältö ja siihen kuuluvat palvelut. Kun olet lukenut sopimuksen ja hyväksynyt sen, teemme varauksen toivomallesi päivälle. Lähetämme sinulle tämän jälkeen varausmaksun. Varausmaksun suuruus on 300-350e paketista riippuen. Varausmaksun voi maksaa kahdessa osassa. Tämän jälkeen pääset valitsemaan kukkakoristeet ja hääkimpun. Sinun ei tarvitse maksaa koko häitä tilausvaiheessa, vaan maksu tulee pienissä osissa siten, että suurin osa eli 3/4 summasta tulee maksettavaksi vasta häiden tienoilla. Laskut tulevat sinulle häiden tienoilla suoraan palveluntarjoajilta (pitopalvelu, kukkakauppa jne).

 

tilaaminen
Näin tilaat pakettihäät_valmis_

Ota yhteyttä jos sinulla on jotakin kysyttävää! Vastaamme mielellään.

info@pakettihaat.fi

puhelin 040 934 7774

Festella Y-tunnus: 2753754-5

Festella on espoolainen hää- ja juhlapalveluyritys, joka tarjoaa valmiita juhlakokonaisuuksia sekä yksityisille että yritysasiakkaille.  Yrityksen tavoitteena on tarjota kuluttajille upeita mutta kohtuuhintaisia juhlia ja helpottaa juhlien järjestämistä.

* (vaadittava kenttä)

Takaisin