Paketit


Tervetuloa tutustumaan valmiisiin hääpaketteihimme! Paketit ovat toistaiseksi pääkaupunkiseudulla.  Voit käydä katsomassa yhteistyökukkakauppamme tekemiä hääkimppuja. Juhlapyhinä ja sunnuntaina hinnastosta poikkeavat hinnat, kysy lisää.

Lähes kaikkiin paketeihin voi tilata iltapalan häävieraille, ota yhteyttä jos haluat listan. Räätälöimme tarvittaessa paketit toiveidenne mukaan. Voit muuttaa halutessasi henkilömääriä, pyydä tarjous. Jos henkilömäärä esim. laskee paketissa mainitusta niin paketin hinta myös laskee. Tykkää meistä myös Facebookissa, jossa uusimmat uutiset ja kampanjat.

Nämä hääpaketit ovat Uudellamaalla.

Pienen budjetin häät alle 4000e

Unelmapaketti 2960e  UUSI!
60 henkilöä
Tässä paketissa on kaikki mitä toivot häiltä! Juhlien ympäristö on kaunis, ruoka maukasta, juhlia saa niin myöhään kuin haluaa, kynttilöitä saa polttaa, yhtenäinen tila jopa 110 hengelle ja kävelyetäisyydellä on yksi Suomen kauneimmista vihkikirkoista.

Lue lisää

Pienet maalaishäät -paketti 3100e
40 henkilöä
Maalaishäät herkullisilla tarjoiluilla vanhassa punaisessa puutalossa. Vieraat voivat myös nauttia kauniista pihasta.

Lue lisää

Huvilaunelma 3380e
50 häävierasta
Kaunis merenrannalla sijaitseva huvila on täydellinen paikka häillenne. Rauhallisessa niemenkärjesssä Espoossa sijaitseva huvila sopii myös ulkoilmahäille. Pihassa voi järjestää hääohjelmaa ja vaikka vihkiseremonian. Myös rantasauna on vuokrattavissa grillikatoksineen.

Lue lisää

Tunnelmallinen kaupunkipaketti 3840e
50 henkilöä
Helsingin keskustassa sijaitseva tunnelmallinen juhlatila on lähellä keskustan kauniita kirkkoja mm. Vanha kirkkoa. Juhlatilassa saa polttaa kynttilöitä ja käyttää tilan kauniita kynttelikköjä ja kynttiläkruunuja. Upea hääpaketti syys- ja talvihäihin.

Lue lisää

Upea villa merenrannalla 3930e
50 henkilöä
Haluaisitko mennä naimisiin kauniissa villassa merenrannalla? Suuressa pihassa voi pitää vihkitilaisuuden ja järjestää ohjelmaa. Vieraat voivat siirtyä sisälle terassille sekä kodikkaaseen olohuoneeseen nauttimaan hääaterian. Hääjuhlia voi jatkaa halutessaan niin myöhään kuin haluaa ja juhlapaikassa on kymmenen yöpymispaikkaa kauniissa makuuhuoneissa vieraille.

Lue lisää

Mukavat maalaishäät 3950e
60 henkilöä
Kaunis häänviettopaikka ja herkullinen häämenu lämpimällä ruoalla.

Lue lisää

Romanttinen kaupunkipaketti 3990e
70 häävierasta
Tunnelmallinen juhlatila sopii häihin ympäri vuoden. Halutessanne vihkiminen voidaan pitää saman rakennuksen yläkerran kauniissa vanhassa salissa.

Lue lisää

Keskibudjetin häät 4000-6000e

Kodikas hääpaketti 4050e
60 henkilöä
Kodikas juhlatila sijaitsee maaseutumaisessa ympäristössä Vantaalla.  Hääseremonian voi halutessaan pitää kauniissa pihapiirissä tai melko lähellä sijaitsevassa Pyhä Laurin kirkossa.

Lue lisää

Rento hääpaketti 4070e
70 henkilöä
Hääjuhlia vietetään kauniin järven rannalla. Juhlia voi jatkaa halutessaan niin myöhään kuin haluaa ja juhlapaikassa on majoituspaikkoja vieraille. Häätilassa on takka, siellä voi polttaa kynttilöitä ja viettää tunnelmalliset häät.  Tilavuokraan kuuluu soutuveneitä ja mahdollisuus rantasaunan käyttöön.

Lue lisää

Loistava linnapaketti 4650e
50 henkilöä
Linna, joka sijaitsee järven rannalla, tarjoaa upeat puitteet häänviettoon. Koko linna on käytössänne hääjuhlia varten sekä pieni kappeli linnan ylimmässä kerroksessa.

Lue lisää

Maaseudun huvilapaketti 4970e
100 henkilöä
1900-luvun alkupuolella rakennettu kaunis juhlatila on maaseudun rauhassa n. 20km Helsingistä. Juhlatilan lähellä on kaunis vanha puukirkko, jossa voi halutessaan pitää vihkitilaisuuden. Juhlatilassa kaikki vieraat istuvat samassa salissa, jossa on runsaasti tilaa.

Lue lisää

Vanhanajan linnahäät hevoskuljetuksella 4950e
50 henkilöä
Upea kansallisromanttinen linna tarjoaa täydelliset puitteet vanhanajan häänviettoon. Hääpari kuljetetaan linnassa vietettävään hääseremoniaan ja hääjuhlaan hevoskyydillä. Koko linna on käytössänne hääjuhlia varten sekä pieni kappeli linnan ylimmässä kerroksessa.

Lue lisää

Pienen budjetin isot häät 5070e
100 henkilöä
Häät vietetään kauniissa maalaismaisissa maisemissa Espoossa tunnelmallisessa punaisessa puutalossa.

Lue lisää

Häät yli 6000e

Jugendlinna musiikilla 6200e
50 henkilöä
Vanha jugendlinna tarjoaa upeat puitteet häänviettoon. Koko linna on käytössänne hääjuhlia varten sekä pieni kappeli linnan ylimmässä kerroksessa. Kakkoskerroksen flyygelihuoneessa esiintyy laulaja ja pianisti esittäen musikaalimusiikkia. Häävieraitanne viihdyttää illalla salongissa aito salonkiorkesteri, joka soittaa myös häävalssinne.

Lue lisää

Takaisin